Home » Workshops

Workshops

Tekenen en collages maken vanuit je hart en je gevoel. Elke keer is het weer een verrassing wat er op het papier tevoorschijn komt. Samen tekenen, samen genieten, samen plezier beleven aan steeds weer een bijzondere creatieve middag. Een middag met nét iets meer...

Voor volwassenen

Tekenen, Intuïtief tekenen en collages maken gaan geheel via je gevoel. Het laat zien wat je meemaakt, wat er speelt, hoe jij je voelt en wat je blokkeert. En belangrijker nog: waarom. In ons hart bevindt zich ons ware thuis, onze diepste essentie. Het is de plaats waar we rust, liefde en antwoorden op al onze vragen kunnen vinden. Al tekenend ervaren we wat ons hart ons vertelt. Als er binnen in je iets groeit, als het jou laat groeien, dan is het creatief en goddelijk. Vreugde en plezier en soms ook tranen, een schreeuw, het mag er allemaal zijn in deze creatieve stroom van het leven.

Voor kinderen

Door kinderen te laten tekenen kunnen zij emoties vrij laten of uiten. Soms zit een kind ergens mee en kan het zich d.m.v. deze losse manier ontspannen. Verdriet kan eventueel geuit worden op papier, je kunt alles van je 'aftekenen'. Maar meestal komt het kind hier heerlijk voor de gezelligheid.Vooral voor kinderen dus een heel geschikte manier omdat zij vaak niet in staat zijn gevoelens te verwoorden. Tijdens het tekenen pik ik de energie op door te kijken en door in te voelen op de tekening en kan er inzicht gegeven worden over kwaliteiten die nog niet zichtbaar zijn Wie is dit kind écht, wat heeft het nodig?

Wenst u 2 kinderen in te schrijven dan betaalt u slechts 5 euro, doch moet u het aantal kinderen vermelden. Heeft u meer dan 2 kinderen of u wilt deelnemen met grootouders/of vrienden stuur dan een email voor een speciale prijsofferte. Kinderen tot 6 jaar betalen mindern

Alle kinderen krijgen een verrassing mee

DEELNEMERS ZIJN BEPERKT - BIJ TEVEEL INSCHRIJVINGEN KAN DE GROEP OPGESPLITST WORDEN EN IS ER EEN EXTRA INLASSING IN DE VOORMIDDAG : 9 u tot 12 uOPGELET – INSCHRIJVEN IS NOODZAKELIJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RESERVEN KAN VIA EMAIL :paragnoste@gmail.com of  onderstaan formulier